Календар новин

«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Серпень » 24
Край Черемоша і Прута
13:53

Невдовзі після моря відбулась поїздка на батьківщину діда Дмитра з метою продовження оздоровлення Рути. Інтуїція баби Свєти підказала їй, що кілька днів на Черемоші благодатно вплинуть на Рутине хронічно нездорове горло. Сказано - зроблено. Я поїхала як група підтримки на перші пару-трійку днів.

 
   
Діана-молодша, моя племінниця-похресниця     Лавка для закоханих            Веселі гірки, уперше сама                              Кіт Федя
 
   
Посиділки на подвір*ї з "чернівецькими"
 
Потусувались трохи в Чернівцях, погуляли містом, посиділи з родиною, та й поїхали у Вашківці. А там також родина! А ще природа. Річка Теплиця прямо під порогом, коза, коні по сусідству, гусі-сюсі та інші представники фауни і флори ). 
 
  
Приїзд у Вашківці
 
  
Прогулянка з метою огляду території
 
Було жарко, набрали Руті балію води замість Черемоша, бо до ріки далеченько йти... Знайшли дівчинку по-сусідству у подружки, Оксанку, з котиком Мурчиком в придачу, правда удвічі старшу за Руту, але нічого, якось знайшли спільну мову. Тим більше, що як мені здалося Оксана нерівно дихає до Рутиного троюрідного брата Юрка ). Тож з радістю прийшла бавитись на наше подвір*я!
 
   
                              Трояндарій                                                Знайомство з Оксаною і Мурчиком
 
  
Коля демонструє пісню про Руту-м*яту                       Обід                                    Поливання-освіжання
 
Не встигла я озирнутися, як вже пора було мені назад до Чернівців і далі додому... Заїхала з чернівецькими родичами таки на Черемош - мусила там скупатись! )
 
 
Балія-рятівниця                               Черемош і моя хресна
 
А далі були Чернівці, півдня потужної прогулянки містом, яка піде окремим матеріалом...
 
Рута з бабою, до речі, також таки з*їздили на Черемош, з вашківецькими родичами. Бабі Світлані дуже сподобалось, Руті ніби теж, вона бігала там по горбах і казала, що йде в похід у гори )). Нажаль, я того не бачила, бо була вже тоді у Львові.
Переглядів: 616 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: