Календар новин

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Травень » 11
День міста
14:11

Вирішили трохи посвяткувати. Давнооо не приймали участь в подібних акціях. На парад у центр спізнились, тож подалися одразу у Парк культури, дітей забавляти. Компанія була чималенька: Рута з батьками (тобто мною :), мамою Діаною, і татом Олегом), мама Марія з Катрусею і мама Оля з синами (Миколка, Данилко і Юлік).

Несподівано перед самим входом до парку забавились і самі - там починалось шоу олд-мобілів. Як сказав Олег: "Не думав, що у Львові можна таке побачити" - авто були розкішні, фантастичні, просто неймовірні! Навіть не автолюбителям було на що подивитись. Автомобільчики були ніби цукерочки, ніби щойно випущені з заводу... - ні! любовно зібрані вручну - модельки. Але вони ще й їздили, і навіть дуділи у клаксони. 

Люди не знали, на чому зупинити око, метались, фоткали й пускали слину... Німецькі, польські, гордо можна заявити, що й наші не сіли у калюжу - були й місцеві екземпляри! Були там також і наші малючки-"горбатики" (горбаті запорожці), які готувались до перегонів. Ми могли б там потратити півдня, якби не діти. А діти хотіли на каруселі.

 

Недовго побавились з аніматорами з "Вулика" перед літньою сценою, бо Олині хлопці наполегливо вимагали атракціони ). А там вже розважились по повній!

 

 

   

Не були лише на самих "дорослих" каруселях, а решта все було "наше" - і батут, і автодром, і веселі гірки... не кажучи вже про атракціони для малюків. На завершення ще покатались на поні. Але й цього дітлахам видалося мало. Вони по дорозі ще забігли на дитмайданчик, звідки їх треба було виганяти палкою...

 

У пошуках маршрутки, яка б завезла нас поближче додому, натрапили на перегони горбатих - кумедне видовище ). У автобусі всі менші дітлахи "розварились" і звісно поснули ).

Переглядів: 427 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 олеся  
0
smile

Ім`я *:
Email *:
Код *: