Календар новин

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Лютий » 1
Дідовий ювілей
18:54

25 січня дідові Дмитрові виповнилось 70 років

Бабуся Свєта приготувала святкову вечерю, і в тісному сімейному колі ми відмітили цю подію. Але цього було мало для такої поважної дати! Тож на суботу був замовлений ресторан, щоб і друзі батьків змогли розділити з нами цю радість, заодно і побачитись, і побавитись...

Перший тост урочисто виголошувала дружина, що було відзнято на відео, яке і пропоную переглянути нижче, воно з маленьким сюрпризом наприкінці ;). Потім говорили друзі, а точніше один друг і три подруги. Про доньку, тобто про мене, пригадали дещо пізніше, я вже думала, що не згадають! :).

Рута була єдиною дитиною, тож спочатку трохи нудилась (завбачливо прихоплена з собою розмальовка стала у пригоді), потім "цянтювала", себто танцювала, з бабою, з мамою, з татом, соло - веселі і поважні - і нарешті трохи з дідом. Нажаль, половина присутніх мала поважні і сумні причини не танцювати... 

Але під кінець забави все ж усі стали в тісне коло і розхитувались як тополі на вітрі. Рута тут же влізла всередину і дуже з того тішилась! Далі призначила всіх дам "у білому" сніжинками, бабу у червоній блузі - яблучком, даму в зеленому - деревом, а мужчин - я не розчула )). 

Далі Рута просто гонила по залі, тоді навколо столу і зачіпалась до гостей. Трохи поколядували, бо мала встидалась незнайомого дядю. А під кінець забави вона раптом знайшла собі подругу, старшу на кілька років дівчинку, й тусила з нею в іншій залі. А ще із самого початку Рута вимагала торт, як і завжди зрештою. Намагались задобрити її мандаринами, горішками, щоб на святковий стіл торт потрапив неушкодженим, і нам це майже вдалося ).

Приємно вразила "жива музика". Пишу в лапках, бо насправді то був хлопець із синтезатором - чомусь майже в усіх подібних закладах то тепер вважають живою музикою. Ну, відмінність від програвача звісно є - жива людина. У нашому випадку та людина дуже добре співала - давно не чула такого в закладах громадського харчування ). Причому мало не першою піснею зазвучала "Червона Рута"! Реакцію Рути можна собі уявити, вона дуже поривалась всім розповісти, що це її пісня! ) Потім подруги замовили ювіляру відомий старий вже український хіт "День народження у тебе".

Величезний зал так і залишався порожнім - окрім нашої камерної компаніїї відвідувачів майже не було, тож теплу і приємну атмосферу нашої майже приватної вечірки ніщо не порушувало... Ніхто не помітив як наблизилась 10-а вечора (а забава почалась о 16.30!). Тож розходились трохи поспішно і сумбурно, адже декому далеко добиратись додому, особливо ювіляру з дружиною - відмовились їхати на Левандівку, поїхали у свою віллу Індіго ) в Суховолю. 

Переглядів: 409 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: