Календар новин

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Грудень » 10
ДН друга сім*ї )
15:37

А саме - чоловіка Марії (моєї найближчої подруги), тата Катрусі (Рутиної найближчої подруги), приятеля та шефа в одному лиці нашого тата Олега і просто друга та хорошої людини на ім*я Саша, на прізвисько Плащ ;)) (на фото фігурує у синьому светрі з бузковим відтінком).

 
 
 
Святкували в ресторані, і то було маленьке весілля: друзі, родичі і т.д. у кількості пари-трійки десятків чол. і... однієї дитини. То був нездалий початок - ми прийшли і виявили, що забава відбуватиметься без дітей, а оскільки нашого "хвостика" не було де подіти, то вона залишилась. 
 
 
 
Спочатку я трохи спереживалась і подумала, що незабаром нашій забаві буде кінець, але не тут-то було... Якраз швидше пішли люди, котрі залишили своїх діток на бабусь ;). 
А Рута показала себе справжнім бійцем: танці розпочала першою (правда я її трохи спонукала до цього ;)), дегустацію солодкого також (незважаючі на заборону), обхід і оббіг території було здійснено енну кількість разів, гонила і пила (воду, звісно!), гонила і пила, зачіпалась до гостей, танцювала на рівні з дорослими, одним словом, трохи розбавила і розважила нашу дорослу компашку...
 
   
 
Дорослі бавились теж незле: танці майже не припинялась, та ще й які! Думаю, що компанія молодих людей, що також святкувала там уродини, мала собі додаткову атракцію у нашому лиці. Напевно, друге "гаряче" пам*ятає мало хто, вже не кажучи про солодке... Фотоапарат наш посеред забави розрядився, і можливо на щастя ), бо є фото і відео на мобільному Олега, яке цензура сюди не пропустила. ))
 
 
Десь незадовго до 12 ночі наша "попелюшка" відключилась на дивані і так солодко там соняла, що заледве розбудили через годину, коли нарешті зібрались додому. Поки вона спала, відбувалось найцікавіше, котре як водиться, часто просипають. ;)
 
 
Висновок однозначний: забава вдалася, мало того - я вже й не пригадую, коли я так класно забавлялась!
Висновок №2: класно забавитись можна і з дитиною. ;)
Переглядів: 362 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: