Календар новин

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2013 » Липень » 31
ДН-и і операція "И"
20:52
Якось непомітно пробігли святкування Днів народжень: мого, маминого і навіть ще раз Рутиного. Святкування останнього було об*єднано зі святкуванням ДН Дарусі, доньки моєї подруги Оксани. З Оксаною ми вчилися разом на архітекторів ). І родили донь майже разом: Рута народилась 19 травня, Даруся – 19 червня 2008 року. Якщо до цього додати також, що я сама родилася у червні, а Оксана у травні, то виходить цікаве співпадіння. Отже ми вирішили відсвяткувати разом всі наші травнево-червневі ДН ).

  
   

Окрім того, ще відмічали ДН Ірусі Семенової, святкування якого розпочали ще у потязі Херсон-Львів, коли разом поверталися з моря. 

   
     
Групова примірка маски, розмальованої спільно сімейством Семенових за проектом Ірусі                                                   

А за пару днів вже святкували моє ДН в тому ж складі і не тільки. 
Внадились ходити у піцерії, особливо поряд з нашим домом – там роблять дуже велику і дуже смачну сирну піцу. 

   
    

ДН бабусі Світлани традиційно відсвяткували у Суховолі. Рута просто обожнює туди їздити. Нам також подобається, особливо, коли є що святкувати і бабуся накриває "поляну" ).

   
  

А між поміж цими весел
ими подіями відбулася подія зовсім невесела – 2 липня Руті видалили пахову грижу, котра з*явилася у неї ще в Залізному Порті і трохи підпсувала нам відпочинок. Операція, на щастя, пройшла успішно, хоч і винесла багато нервів, і не лише їх. 

   

Тож ДН бабусі Рута вже святкувала майже здоровою, а за пару днів поїхала знову на море, вже з бабою і дідом. Вже навіть повернулась ). От лише без фотоматеріалу. Оскільки почив наш маленький фотоапаратик, а великий нікому не даю ;). Перед поїздкою на море Рута захотіла підстригтися, і я її в цьому підтримала – зручніше буде всім, особливо бабі Свєті на морі.

   

Отакий дайджест...

P.S.: Якраз сьогодні прийшов лист від Рутиної "морської" подружки з кількома фото з їхнього фотоапарату, тож трохи фото з відпочинку у Судаку все ж є.

   
    
Переглядів: 370 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: