Календар новин

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Січень » 23
І знову – з Новим роком!
18:00

Сьогодні вранці на зміну Кролику прилетів Чорний Водяний Дракон.

І оскільки це т.з. Східний новий рік, то і дракон відповідно – східний (хоча особисто мені більше подобаються західні, крилаті ;)).

Отже,

Китайський дракон («лун») у культурі Піднебесної є символом позитивного початку ян, благородства і величі. Стихія дракона – вода. За легендами, йому подобається жити в річках, озерах і морях, але при бажанні може і злітати в небо.

Зовнішній вигляд китайського дракона в стародавніх книгах описується так: очі нагадують кролячі, вуха – як у корови; довгі драконівські вуса звисають; тулуб, наче у змії, покритий лускою; чотири тигрові лапи з кігтями, як у орла. Весь вигляд дракона могутній і суворий.

Залишається загадкою, чи є дракони реальними істотами. Проте виразний образ китайського дракона, який багаторазово зображувався у культурній спадщині Стародавнього Китаю, наводить на думку, що він має матеріальне існування. Легенди описують драконів як істот благородних та великодушних. За деякими уявленнями вони мешкають в паралельних просторах. Це пояснює, чому їх так складно побачити в нашому світі.

"Небесний дракон" 

І, щоб не образити і західних драконів - одне з моїх улюблених зображень.

А це якийсь дивний синтез західних і східних уявлень про драконів.

Дракончик з бісеру )

Орігамі

А це - наш домашній )

Виявляється, учора ввечері у Львові також зустрічали Дракона!

 

Стосовно того, що чекати від року Дракона, знайшла таке, коротко: 

2012 рік пройде під заступництвом водяного Дракона і під патронажем Меркурія. А це означає, що успіх буде супроводжувати діловим і активним людям, що володіють кмітливістю і при цьому чесністю. 

Повне затемнення, яке відбудеться 13 листопада 2012 в Південній півкулі, принесе з собою повені та інші природні та антропогенні катаклізми. Нам, як мешканцям Північної півкулі, дістанеться менше ). 

Не можна не сказати про парад планет, який очікується 21 грудня 2012 року. Це буде особливий парад, так як в одну лінію вишикуються не тільки планети Сонячної системи – Сатурн, Юпітер, Марс і Земля, а й планети інших галактик. Тому можна припустити, що всіх нас чекає перехід на новий рівень, вдосконалення і переоцінка цінностей. 

До всіх подій, які відбуватимуться в 2012 році, треба поставитися дуже уважно, тому що саме вони стануть основою дванадцятирічного циклу. Тому не варто упускати те, що буде дарувати доля. Беріть від життя все і складайте з цього фундамент, на якому будете твердо стояти багато років. 

А так як Дракони – істоти, що обожнюють гучні і яскраві свята, не забувайте відзначати кожну свою перемогу, кожен свій успіх голосно, весело і зі смаком!

Переглядів: 713 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: