Календар новин

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Січень » 21
Як ми святкували Різдво 2012
17:31

Кордебалет на 3 діїї )

1. Вранці 6 січня ще у ліжку Рута оголосила, що сьогодні на Святі вона буде Місяцем.

Мама спочатку трохи напряглася, але доволі швидко опанувала себе і ситуацію, бо пригадала, що таки є дещо, з чого можна було б змайструвати костюм Місяця. 

І от, замість ганяти по кухні від салатів до пампухів, мама Діана "робила" місяць. Добре, що є на світі баба Свєта! Баба теж трохи озадачилась, бо сподівалась трохи більше допомоги, ніж отримала.

Але результат перевершив очікування всіх! Тільки не Рути... Потішившись з 15 хв, Принцеса Місяць раптом заявила, що у неї має бути така палича з місяцем на кінці, якою вона має розмахувати - от і добрийвечір!..

Після Вечері Рута з дідом Дмитром бавились у Сонце сходить - Місяць заходить і навпаки (діда, звісно, призначили Сонцем). У кульмінації гри вони "засвітили" разом. Далі, майже без паузи, Рута перетворилась у Білосніжку, а дідо - у гнома. Маму призначили злою королевою-відьмою, тата - принцом на білому коні! )) Баба призначення не змінювала - зав. по кухні... 

2. Наступного дня вирішено було пошукати пригод у центрі. Забили стрілку з Семеновими біля ялинки перед Оперним театром.

Поки їх чекали, встигли покатати Руту на поні і якихось дивних машино-звірятах, вона ще клянчила карусель і знову поні, але отримала категоричне "ні". 

Обійшовши всі "точки" з шопками, вертепами і т.п. різдвяними розвагами, подалися додому, бо нас ще чекала вечірня програма...

 

3. Подарунок для баби Стефи на Різдво Рута приготувала заздалегідь. А от для сестрички Христі вибирала в останній момент - і ніяк не могла вибрати. Потім ще новорічний "подарунок" від мерії нас добряче затримав (прямого сполучення з бабою Стефою від 1 січня у нас уже немає)... Та все ж у гості ми потрапили.

А там з Рутою давно вже "мріяв" познайомитись Христін кенар Ціпа! То була основна розвага вечора. Бідну пташку спочатку фоткали, розспівували, гладили і цьомали. Потім пустили політати, тоді ловили, знову цьомали, пташка видералась і знову льотала - і так три рази! Мені було його щиро шкода...  

Переглядів: 456 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 4
4 mijmaliuk  
0
гм, зацікавила... сподіваюсь, ти гарно відсвяткувала smile

3 олеся  
0
Так склалися у мене обставини

2 mijmaliuk  
0
та як бачиш! biggrin і не тільки Різдво, дарма не приїхала wink

1 олеся  
0
Різдво насичене було?

Ім`я *:
Email *:
Код *: