Календар новин

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2016 » Червень » 15
Янкова криниця
12:21

Так називається джерело, біля якого ми поселилися на неповні два дні, відпочити від міста, подихати свіжим повітрям і т.п.

Це місце знаходиться неподалік відомого водоспаду Кам'янка поблизу Сколе. Там дуже багато гарних місць, але ми вибирали недовго, бо треба було знайти якийсь дах, щоб у разі чого ховатися від дощу не лише в наметах. Дощ почав лити за Стриєм і чим ближче до мети, тим сильніше. Тож коли ми побачили великий стіл з лавками і дашком, джерело поруч і навіть місце під два намети - то довго не думали...

  

Якраз припинився дощ і визирнуло сонце - красота, лише моква під ногами. Регулярно до нас заглядали корови, доводилося відганяти як мух. Жаль, не було Олега, любителя корів. Він з нами не поїхав, бо то була п'ятниця. Так випали вихідні у наших друзів Ліона з Вікою, тож поїхали я й Рута. І хоч у Рути не було компанії по віку, час вона провела суперово - природа!

  

  

Увечері всі рано пішли спати. Окрім мене, мені хотілося посидіти і подивитися як висипають зірки, як гасне вогонь, послухати тишу. Жаль лише, що коньяк закінчився. )

Наступного дня відповідно встали рано, поснідали через одного і пішли шукати пригод. Біля каменю, що міг би претендувати на роль у фільмі, команда розділилася - я прогнозовано пішла вгору, решта вздовж ріки. Так всі отримали, що бажали, і залишилися задоволені. Я вибралася на верхотуру, помилувалася краєвидами й натішилась особливою атмосферою, яка буває лише вгорі. Рута й Ліон з Вікою знайшли багато гарних і цікавих місць у лісі, купалися в ріці.

  

  

Я шкодувала, що не маю з собою фотоапарату, навіть не втрималася і зняла пару кадрів мобільним. Дарма, звісно - моїм мобільником нічого не передасиш. А от у Ліона був фотік, тому я й пишу про все це, бо завдяки йому маю змогу прикрасити опус картинками. )

Повернулися на стоянку, поснідали, дехто другий раз. Збиралося на дощ, але ми ще встигли сходити до Мертвого (Журавлинового) озера й на водоспад. Як тільки виїхали на трасу - задощило. Слід додати ще, що вночі теж лило як з відра, а у Львові, кажуть, навіть град падав.

  

  

  

Ось так нам повезло проскочити між дощами!

Переглядів: 821 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: