Календар новин

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2014 » Січень » 10
Каток
16:21
Частина перша: площа Ринок

Вже дуже давно хотілось на ковзанку, вже би може і давно пішли, але все лячно було випускати на лід малу Руту, котра теж туди дуже рвалась. Та досвід з лижами показав, що ранувато було...

І от дівчинка дозріла ). Припросили до компанії Ірусю з мамою і пішли на площу Ринок, де у нас міська ковзанка вже років з 10. Раніше була лише на спорткомплексі "Медик", куди мені разок навіть пощастило потрапити.

  

На вході черговий раз ознайомилися з маланським характером нашого сервісу. Ціни з 1 по 10 січня прирівняли до цін вихідного дня, тобто вищих. Це ніби-то і нормально було б, якби був відповідний сервіс. А то ковзани убиті, персонал в основному ніякий, на льоді – п*яна компанія, хоча у правилах це заборонено... Та ще й лід вирішили чистити посеред катання, тобто 15-20 хв ти сидиш/стоїш у ковзанах за бортом і чекаєш. Логічно було б це робити якось між заїздами...

    

Проте нічого не зіпсувало нам радості – нарешті ми на ковзанах! Ми доволі швидко освоїлись, Рута через 15 хв чеберяла вже нівроку, кататись у неї поки що не виходить, але от коцати лезами по льоді – легко ). Іруся дуже боялась упасти, і коли це сталося – була маленька трагедія. Але я сподіваюсь, що вона все ж складе нам компанію наступного разу ).

  
  

Частина друга: Кінг-Крос

Ця ковзанка у Кінг-Кросі теж вже пару-трійку років муляла нам очі. До того ж її якось побачив мій тато, дідо Рути, котрий свого часу, давним-давно, непогано катався. Дідо одразу виявив бажання туди сходити, але на його реалізацію пішов рік.

І ось, не пройшло і кілька днів від першого катання, як ми з Рутою, і на цей раз з дідом, знову на ковзанці, тільки в Кінг-Кросі. Тут ціни втричі вищі, і сервіс втричі кращий, хоча персонал з такими ж давно звиклими кислими мінами.

  
  

Дідо умудрився разок прильоднитися на п*яту точку і дуже з того тішився )). Рута чеберяла дуже впевнено і навіть ні разу не впала. Тобто, можна сказати, що прогрес є, але катанням її пересування по льоду поки що не назвеш.

  
  

В цілому ми залишились задоволені, але сюди навряд чи підемо знову – ціни мають значення. То ж нас чекає площа Ринок ). Стосовно "Медика" – нам незручно добиратись. Але якщо таки доберемося туди – відзвітуюсь з порівняльною характеристикою.

Парочка відео, решта – на моїй сторінці Ютуб.

Переглядів: 498 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: