Календар новин

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2014 » Січень » 15
Катрусиних 6 років
16:21
6 років тому 8 січня, на самої Марії, моя подруга Марія зробила собі та своїм близьким Різдвяний подарунок – народила доньку Марію-Катерину, в миру Катруся, подруга моєї Рути.

    

Якось із Катрусиними ДН не дуже складалося всі ці роки, то Катруся нездорова то іще якась напасть... І от нарешті дитина відсвяткувала свій День народження по повній! А разом із нею – її родина та друзі ).
 
    
    
    

Наше святкування розпочалося неважно... Якось так сталося, що я невірно зрозуміла адресу запрошення, і замість долучитися до компанії у розважальному центрі "Вулик", розташованому на останньому поверсі Нового ЦУМу, ми приїхали у подібний центр "Булька" по вул. Б. Хмельницького, що на протилежному боці міста... В результаті було потрачено деяку суму грошей на таксі, дві години часу на "екскурсію" Львовом і чималу кількість нервових клітин. Та ще й трохи напрягли компанію, що нас чекала.

   
  

А далі особисто для мене все відбувалося в якомусь паралельному вимірі. Цьому посприяла попередня ситуація і... віскі, на яке я присіла з низького страту, щоб прийти у норму. Стан норми я успішно оминула і швидко потрапила в чудовий персональний світ, у якому все добре )). Все було дуже кольорове, постійно рухалось і раділо, в основному це були діти, але й дорослі обличчя не відставали, гм... якщо обличчя можуть відставати... я напевно частково перемістилась "туди" )).

  
  
  

Аніматори добросовістно відробили свої гроші, бавили дітей як слід. Дорослі... що робили дорослі, я не дуже помічала, бо в основному бігала з фотоапаратом за дітьми, але схоже, що й у них все було добре ). Час пролетів неймовірно швидко, а почалася забава о 14 год, і от уже на вулиці темно, і всі збираються хто куди: хто додому, хто – продовжувати бенкет... Мені з Рутою та Олегом поталанило потрапити в число других ).

    
  
  

Отже, частина компанії продовжила святкування вдома в іменинниці. І незабаром туди завітав великий вертеп, що влаштував нам цілу театральну виставу! Було дуже весело і класно, але і це швидко скінчилось... Довелося бути чемними гостями і брести додому вчасно, поки не вигнали )). Ми і так вийшли останніми, незадовго до півночі.

  
  

Трохи відео, решта – самі знаєте, де ;)

Переглядів: 344 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: