Календар новин

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2013 » Липень » 24
Море... продовження
20:57
...
Ходили на виставку земноводних, плазунів та павуків, навіть дорослим сподобалось. Рута радісно впізнавала знайомих із книжок тварин. 
Двічі брали на прокат катамаран, причому другий раз влаштували такий собі пікнік на воді. Лякали медуз, Рута намагалась поцілити у них кісточками з черешень.
Мама катала Руту на "Ракеті", на "банані", але вона все не могла дочекатись, коли ж уже відкриється "Рибалка" на пляжі. І коли нарешті настала щаслива година – Рута була постійним клієнтом ).
 
   
Виставка земноводних & Ко’’ ’g
 
    
                                                  Катамаран g               
 
    
Банан g                                                                                                                                                   Рибалка
 
Акурат на "екваторі" нашого відпочинку святкували ДН Сергія – відкоркували "Шампанське" прямо на пляжі, закусували смачними тортиками, заходило сонце, хлюпало море – шоб я так жив! )
Вечорами, надивившись на морську красу, поверталися "додому" і ловили комарів порохотягом – їх там були тищі! ))
 
    
ДН Сергія g                                                                                                                                            Тищі комарів
 
     
 
    
Морські будні g
 
І пару слів про море. Було доволі прохолодне, але дуже чисте і гарне, фантастичних кольорів – від золотистого, молочно-нефритового і світло-смарагдового до сріблясто-бірюзового, ніжно-блакитного, яскраво-синього і навіть трішки бузкового...
 
  
 
      
Останній день g
 
   
Прощання з морем g
 
По дорозі додому, тобто уже справді додому, до Львова, знайшли на пероні дрібне голодне чорне кошеня-закарлючку, підгодували трохи.
У потязі розважалися "боді-артом", Рута ще з моря носилася з цією ідеєю, хотіла, щоб їй на набережній намалювали дракона...) Дракона ми відклали до кращих часів (у поїзді таки трясе), і спробували намалювати краба і чайку. А також розпочали святкування Ірусиного ДН, яке якраз припало на день від*їзду.
 
    
Потяг "Херсон-Львів" g
 
 
P.S.: Хочу додати, що це вперше ми поїхали на море втрьох: Рута з мамою і татом. Але і традицію не порушено: зараз Рута на морі з бабою та дідом ), поправляється після операції на пахову грижу.
Переглядів: 382 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: