Календар новин

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2013 » Липень » 19
Море, сонце та пісок...
19:12

Завдяки друзям Семеновим потрапили у нове місце, про яке особисто я раніше і не чула – Залізний порт

Місцевість подібна до Лазурного, що й не дивно, бо знаходяться неподалік – довга смуга піску і води куди не глянь, рівнина, мало зелені, мілкий берег, лише у ЗП (Залізний порт) набагато більше мілких ракушок у смузі прибою, просто гори!
 
День приїзду, порушуючи традицію, виявився найкращим – свіжість сприйняття, малолюдність, дитяче захоплення через край...
 
    
День і вечір приїзду g
 
Далі потекли "робочі" морські будні, трішки розбавлені вечірніми прогулянками та вилазками на набережну з її нехитрими розвагами. Дитячі (і не тільки) атракціони влаштовували просто на пляжі, суцільна смуга різномастних кабаків вздовж берега заманювала гучною низькопробною музикою та всілякими лігумінами, міні-магазинчики торгували сувенірами, різними плюшками, моднявими шмотками, морозивом, напоями, пропонували на прокат різний мілкий транспорт, в основному дитячий, було помічено два велорикші... Але сила-силенна комарів після восьмої вечора не давала змоги цим всім насолодитися.
 
    
Майже підводний човен )
 
    
 
   
Вечірня прогулянка g
 
   
 
Відверто кажучи, якби не фотки, я добру половину всього і не пригадала б.
Діти трохи хворіли, то одне – то інше. На пляжі ми визбирали кілька кіло ракушок, думаю, що рекордсмен у цій справі – Мар*яна ). Місили пісок, смакували місцеві смаколики, ну і звісно, барахтались у воді.
 
   
 
    
 
    
Розважаємось як можемо g
 
    
Перший виїзд на катамарані g
 
До моря від нашого житла пішки не більше 10-ти хв, та ще й на півдорозі симпатична кнайпа з недорогими комплексними обідами – то було дуже доречно, бо регулярне стояння біля плити на відпочинку нікому не посміхалося. Тож ми іноді там паслися, але переважно таки готували вдома, у т.ч. і зупу, і навіть борщ!
Час від часу перепадали дрібні дощики, була навіть гроза, але нас не залякати – ми все одно пішли на пляж, діти навіть намагалися скупнутись під дощем, тричі намагалися ))
 
   
Гроза над морем g
 
   
Обід у кнайпі
 
Чит. "Море... продовження"
Переглядів: 615 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: