Календар новин

«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2013 » Січень » 2
"Наш" Новий рік
17:06

Ось і він – 2013!

І ми знову були вдома, бо хворі. Добре, що є на світі батьки, які як Чіп і Дейл завжди поспішають на допомогу... )
Тож дякуючи бабусі Світлані у нас була "поляна", дід Дмитро виступав у ролі "безвусого" няня. Ну і всі ми були публікою для Рути. Дитина вміло і ненав*язливо гуртує навколо себе родину. )
 
Спочатку були ранок і день, які пройшли в очікуванні і постійних запитаннях Рути: ну коли вже Новий рік?
 
  
 
Вечір пройшов, як і слід було чекати, за підготовкою святкового столу, затим – за святковим столом, і основне – на постійному "фоні" Cats і нашого кота Маркуса. Його ми теж хотіли порадувати, запропонувавши до святкової вечері оливку, але чомусь цього разу такого азарту у нього вона вже не викликала, може перехвилювався? )
 
   
 
   
 
   
 
Між закусками і гарячим Рута виступила у ролі чорного котика Рутелли. Номер задумувався разом із мамою під парний танець із мюзикла ("Мангоджері і Рамплтізер"), але Рута заартачилась і захотіла виступати соло. А мама, до того ж, забула вимкнути відео, щоб не відволікати артистку, тож виступ вийшов так собі – є ще над чим працювати. ))
 
    
 
А виступати між гарячим і десертом (під улюблену композицію "Містер Містофеліс") Рута взагалі відмовилась, але таки трохи покривлялась, вже у ролі гламурної білої киці.
 
    
 
  
 
Ще трохи мультика про фей – і баба з дідом заспішили додому. ( Ми залишились з котом.
 
  
 
Що Рута дочекається 12-ої години шансів було мало. Але воно сталося! Перша Рутина зустріч Нового року! Якось дотягнули, пригадуючи попередні святкування за фото і відео. Відслухали-віддивились "основні" салюти і Рута вимкнулась як світло. )
 
  
 
Пару слів про нашого кота, справжнісінького, з шерстю, вусами й пазурами, звіра )). Він вперше зустрічав із нами Новий рік. Котяра був трохи подивований, він не міг, звісно, збагнути, "шо сі діє", і ходив збентежений і трохи розгублений. Його новорічну прикрасу у вигляді бантика на шию Рута надягнула йому сплячому, і на моє превелике здивування, на той бант Маркус не звертав жодної уваги. Зате ефект шоку був у нього від бенгальських вогнів )).
Переглядів: 391 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: