Календар новин

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2014 » Липень » 14
Ніч у Львові
18:22

Гуляли два вечора містом у пошуках фестивальних розваг. Щось знайшли, щось – ні... Те, що сподобалось, опишу.

Отже, вечір перший.

Суботнього вечора вже доволі пізно втрапили на екскурсію у палац Бандінеллі. Були приємно вражені відреставрованим приміщенням і колекцією старовинних меблів, начиння, картин та прикрас. Весь цей скарб позвозили невідомо звідки, нам невідомо, а кому відомо – той не признається ). Все у чудовому стані і дуже гарне, рекомендую відвідати.

    

    

   

  

Після оглядин залів будинку, у цікавому коридорі з гвинтовими сходами відбувся концерт гурту "Фаготіссімо" (здається так), відповідно грали на фаготах ) різні популярні класичні та сучасні мелодії. Мені дуже сподобалось. Ми стояли під самим дахом, на третьому ярусі, попри свій страх висоти чомусь не боялась, то всьо музика мабуть ). 

 

    

Наприкінці концерту Рута з'їла на сходах котлету )) і була близька до того, щоб вздрімнути. Останню композицію ми слухали вже прямуючи до виходу.

 

Вечір другий.

У неділю вдалося більше цікавого побачити. 

Почали ми з Рутою, як і попереднього дня, з виставки Лего у "Магнусі". Цікаво і дітям, і дорослим.

Зайшли до Віки у "Штрудельхаус" перекусити.

  

Біля каплиці Боїмів зустріли класного хлопця. Робить авторські прикраси з латуні, міді, срібла, власною технікою. Багато розповідав про свої роботи і надії на краще майбутнє для всіх нас ). Подарував Руті щойно зроблене перо. У нього було дуже багато чудових латунних пер, але мені особливо сподобалась троянда (див. фото, на рукаві).

 

По дорозі до Вірменської церкви Рута зависла біля вуличної художниці, якийсь час спостерігала, а потім заявила, що тепер вона вже знає, як малювати портрети, і намалює мене сьогодні ж! ))

 

 

Після відвідин Вірменської церкви ми з Рутою пішли в Арсенал, а Олег по своїм чоловічим справам ) – зброя його не цікавить. Зате Рута там уже втретє, а я й не пригадаю, скільки разів відвідувала це місце ). В Арсеналі був аншлаг. Думаю, завдяки таким акціям, музеї трохи підзароблять.

  

Музей скла Олега також не зацікавив, тож і туди ми з Рутою подались самі. Третя зала музею розташована у древньому підвалі (15 ст. здається), який старший від самого будинку, і до того ж розташований під тротуаром, акурат біля палацу Бандінеллі. Окрім старовинних речей, там є також сучасні і дещо на продаж.

 

 

   

   

Олега ми знайшли на концерті у "Квартирі 35". Це була остання крапка на сьогодні і взагалі на фестивалі.

Добирання додому – то ціла історія. Попри обіцяні маршрутки до півночі, а деякі і після, на Левандівку вперто нічого не їхало. Тож під'їжджали, чим могли, а завершальним етапом добирання був завжди 11 номер, себто ніженьки. Дійшовши вчора до рідного порога Рута заявила, що з неї досить. Я запевнила її, що фестиваль і так уже закінчився ).

Давно мріяла сфоткати цей рекламний шедевр. І от аж вночі випала нагода )

Переглядів: 379 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: