Календар новин

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2016 » Січень » 5
Новорічне свято
11:56

31 грудня 2015

Традиційно, з народженням Рути, Новий рік ми святкуємо вдома.

  

  

Приходять мої батьки провести Старий рік, приносять купу смаколиків. Рута перевдягається і виступає. Потім дивимось якийсь фільм чи відео, цього року то було весілля Лесі й Сергія. На чай батьки переважно не залишаються, щоб устигнути на останню електричку...

  

  

Були й винятки. Минулого року мама з татом залишилися до ранку - і це було класно! А ще раніше приїжджали своєю машиною, тож не були сильно лімітовані в часі, а якось добиралися навіть на таксі до Суховолі.

  

  

Але цього року, ще не було 9 вечора, як ми уже пили чай з тортом утрьох (якщо не рахувати котів) і дивилися "Зоряні війни. Епізод IV". Якраз на самому апофеозі, коли Лея мала вручати медалі Люку й Хану Соло, і настав 2016 рік. Олег вирішив, що то добрий знак. :)

  

  

1 січня 2016

Було трохи салютів, а головне - був мороз, місяць і зірка прямо над ним, і дим із труби прямісінько в небо.

Рута цього року не поспішала у люлю, ще трохи потусила сомнамбулою, хотіла діда Мороза за бороду впіймати. :)

Маркус гордо носив свій оксамитовий бант-метелик, а Магда постійно намагалась підгризти пряники на ялинці...

  

  

Вранці нас розбудила Рута. Діда Мороза вона не впіймала, але подарунок отримала - "Лего Ельфи", тож одразу, іще в піжамі, взялася до справи. І, поки ми чаювали, зібрала майже все.

Вдень вирішили, що треба провітритися. Привітали по скайпу Семенових і домовилися погуляти.

  

Почали гуляти в сторону Лисої гори (така була моя задумка), але якось взяли і вийшли на Високий Замок - і то вже не перший раз у мене так з Лисою горою. ))

Піднімалися якраз у сутінках, було дуже гарно - найкраща пора. Нагорі, як не дивно, не було холодніше, ніж унизу. А холод стояв знатний - руки-ноги-ніс змерзли одразу, як тільки ми вийшли з хати, і так і мерзли всю дорогу. Аж коли ми вже спустилися з ВЗ, чомусь стало тепло, причому так різко, що аж боляче. Я підтанцьовувала і піднивала - ноги горіли вогнем. Але то було прикольно, давно не відчувала нічого подібного.

  

  

Потім поїхали до нас доїдати новорічні смаколики і таке-різне.

Переглядів: 309 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: