Календар новин

«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2016 » Вересень » 15
Оксамитовий сезон
11:49

Вересень видався традиційно теплим, і ми намагаємось при першій же можливості вибиратися на природу, набратися сонячної енергії перед зимуванням. Тому радо відгукуємось на всі пропозиції.

Оскільки маю з тих поїздок багато фото, то доведеться розбити матеріал згідно подій та розділити на 2 частини (такі технічні приколи цього сайту).

Майже Ключ

Є у мене декілька улюблених місць у Сколівських Бескидах. Це - одне із них. Потрібно їхати як на Кам'янецький водоспад і далі... А далі - секрет, щоб усю траву не витоптали. )

Приїхали ми доволі рано, мали купу часу. Діти (Рута і Софі) одразу ломанулися до ріки, притоки Кам'янки, - там і провели більшість часу. Не набагато менше присвятили вогню - вирішили, що у них мають бути власні вогнища...

Дорослі (Ліон, Віка, Олег і я ) в основному розслаблялися. Краєзнавчі прогулянки залишили на завтра, відвідали лише знайомий "басейн" і одну потаємну стоянку, котра виявилася зайнятою.

  

    

  

Ввечері сиділи допізна, дітям теж не спалося. Коли ми вирішили, що вони вже сплять, дівчата раптом вилізли з намету і пішли собі шукати пригод, у гості до сусідів - там уже гостився наш Ліон. )

  

  

Вечірні та ранкові раги (рага - музична композиція в індійській класичній музиці) суттєво облагороджували наш банальний матрасний відпочинок. 

  

Наступного дня половина компанії (у складі мене, Ліона й Віки) таки вирішила прогулятися. Пішли новою дорогою вгору, котру я запримітила ще попереднього разу. Була думка, що вона веде в сторону гори Ключ. Так воно й виявилося. Дорога нова, її ще продовжують робити, тож мали нагоду побачити як це відбувається. Бо замість повернути на Ключ, зайшли у тупик, кінець дороги. Але на Ключі я була, а от як робиться на схилі гори дорога - бачила вперше. 

  

  

Повернулися назад, на Ключ уже не пішли - іншого разу, адже половина нашої банди внизу, і зв'язок там відсутній. Після такої гарної прогулянки варто було скупатися - ми це заслужили! А також другий сніданок. )

  

  

  

  

Після обіду довелося збиратися і їхати додому. Поки дорослі пакували манелі, діти не на жарт забавлялися водою, обхлюпалися з голови до ніг, їм точно було весело! Тож у машині намагалися в основному поспати. )

  

Переглядів: 312 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: