Календар новин

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2014 » Вересень » 16
Озеро
11:32

Озеро, якщо не помиляюся, десь біля Рясної-Руської. Завіз нас туди Ліон. Заманював у Сколе, а повіз на нове озеро неподалік Львова. )

Озеро наразі загальнодоступне, але навколо вже будується паркан, а двоє чоловіків ходять тудим-сюдим і прикидають, де будуть ставити бар, а де "бєсєдки"... Озер там навіть два. Одне, менше, мабуть, для риболовлі планується, а більше – для купання. Поки що стоять знаки "Ловити рибу заборонено" і "Купатися заборонено". Але нас не проганяли. Казали, лише, щоб не було ніяких вудок. Риба є, велика інколи вистрибує, а мілка "полірує" ноги. 

Водичка в озері досить чиста, прозора, і не дуже холодна. Діти постійно хотіли купатися, і, як і завжди, з води їх треба було виганяти. Дорослі теж купалися. Я і Ліон робили запливи до протилежного берега, Ліон навіть пірнав з місточка.

  

  

Трохи збирали гриби, смажили з цибулькою, пили чай із навколишніх трав, ну і не тільки, звісно. ) Над нами досить часто пролітали літаки, різновсякі, прямісінько над головою і дуже низько – магістраль у них тут, напевно.

  

  

  

Рута й Софі забажали спати в одному наметі, ми вибрали їм найтепліший, і вклали там самих. Софі була молодцем, Рута трохи боялася, але Софі її підбадьорювала, і навіть трохи хитрила. Наприклад, коли Віка прилягла біля них, щоб Рута заснула, а потім зібрались виходити – Рута прокинулася, а Софі сказала їй, що Віка зараз повернеться, просто їй треба вийти до вітру, і Рута знову заснула. Правда, я ще трохи поспівала їм колискові знадвору.

Поряд з озером – добротний дитячий майданчик, іще один плюс місця для тих, хто приїхав з дітьми. Окрім того, що вони просто можуть товктися там у своє задоволення, це ще й хороший розігрів після купання у холодній озерній воді.

  

  

  

  

Біля озер піщаний ґрунт, є невеличкі кар'єри, і багато молодих сосен, а також мінеральне джерело. Місце гарне і затишне, поблизу село, до магазину йти хвилин 10-15, людей немає взагалі, хоча Львів поряд, і село – ось воно. Але навколо багато сміття, під травою. На перший погляд чисто, але давнє сміття вже вписалося в ґрунт, крізь нього проросла трава – і милий горбочок, на який ти присядеш, цілком може виявитись старою купою сміття. Де-не-де з-під трави, а то і з-під землі може стирчати кавалок тарілки чи фрагмент черевика, вже не кажучи про різнокаліберні пляшки чи осколки...

Якби не цей момент, ну і те, що гори далеко ), то місце – супер!

  

  

Переглядів: 1029 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 2
2 MUUsVDmM  
0
Good luck mama, please keep me updated <a href=https://acialis.buzz>buy cialis generic online cheap</a> After adjustment for both the change in creatinine and change in hemoglobin from randomization to day 4, the association between an increase in biomarker score and improved creatinine at 60 days was attenuated partial correlation r 0

1 mijmaliuk  
0
З'ясувались деякі географічні деталі: поряд з тими озерцями є мінеральне джерело (там ми брали воду) і завод мінеральної води "Солуки", о! Може то і село так називається wink

Ім`я *:
Email *:
Код *: