Календар новин

«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Травень » 15
Природа!
17:56

Весна - пора пікніків! Під таким девізом виїжджали ми два вікенди підряд на природу. Програма була банальна: шашличок, вино-горілка, річка для дітей ).

Виїзд 1. Річка Черхавка (біля Самбора)

Довго шукали, де кинути якір. Шукали безвітряне місце, з неколючою травою, бажано біля води... Коли вже подумували їхати геть, таки знайшли нарешті!

 

Далі все побігло плавно і неспішно. Дякуючи ріці мали відносний спокій від дітисьок - вони можуть талапатись там хоч цілий день. Турбувало лише те, що вода холодна, а вигнати їх з води було неможливо.

 

Та ще коні вчинили разок такий шухер, що аж фотік злякався і не сфокусувався - зате передав атмосферу... )

 

Довелось також скористатись аптечкою і рятувати маму Діану від гангрени - порізала пальця на нозі об уламок скла. Такий маленький пальчик - а кровіщі було! )) Черговий раз всі присутні обурились людському свинству на природі. (

Виїзд 2. Гребенів

Їхали ми на півсуботи, а довелося залишитись ще й на ніч... 

Дітей майже одразу відрядили на річку, і ті талапались там до вечора. Заквецялись так, що довелося відмивати в тій же річці як лошат. Коли вони аж трусились вже від холоду, лише тоді погодились йти до хатини.

   

А біля хатини в розгарі була доросла забава. Тут господарювала суто чоловіча компанія, яка нас гостинно зустріла, як рідних (а наступного дня не менш гостинно провела). Ну як тут поїдеш? Як покинути таку теплу душевну компанію? ) Отже, ми залишились. 

...Непомітно настала ніч. Діти вже давно спали на руках у батьків, а ті все ніяк не розходились... Добре, що сильно схолодніло, і навіть дощем запахло, а то невідомо, коли б розійшлися.

 

Вночі настало обіцяне різке похолодання з дощем. Вранці було 4 градуси проти 24 увечері. Стало трохи сумно і незатишно. Але вогонь таки розпалили і решту м*яса досмажили. Душевно поснідали на терасі у чоловічої холостяцької компанії, а потім чоловіки, що були з жонами-дітями (тобто мій і Маріїн )), посунули домів.

 

Дощ лив мало не до самого Львова...

Переглядів: 436 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: