Календар новин

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2012 » Січень » 26
Сніжний Йордан
17:44

Їздили щедрувати аж у Суховолю, якраз намело снігів...

Рута задля такої події вивчила віршика про Щедрика і трохи щедрівок. Слід сказати, що колядок вона вже знала зо 3-4 плюс досить активно вигадувала свої. Між іншим, колядки у нас звучать постійно: малює - колядує, гуляє - колядує, у ванні колядує, навіть замість колискових співаємо колядки!

Щедрик-ведрик,

дайте вареник,

грудочку кашки,

кільце ковбаски.

А як буде мало -

то ще дайте сала...

Отже, "с трудом-с", але на електричку 17.30 ми встигли, якраз сутеніло. Зійшли вже у темряві і одразу подалися до шопки з ялинкою, у Суховолі їх ставлять біля станції і роблять це дуже гарно.

Потім щедрували під вікнами у баби з дідом - щоб я так жила! Якби всі були такі щедрі у Щедрий вечір - то я б до ночі ходила під вікнами! )

Вечеря, як завжди у баби, була зразкова. Рута, як завжди, перманентно носилась сходами на другий поверх і слухала з дідом старого магнітофона. І все решта було звично...

А от наступного дня відбулася невеличка, але приємна, подія - ми пішли гуляти в ліс. Варто відмітити, що Руту ми ледве вмовили на прогулянку - щось не хоче вона взимку на вулицю, каже, що любить літо ). Фотокореспондентом цього разу був тато. Справився непогано, от лише фото котів було більше, ніж людей! ) 

Знову відвідали шопку на станції... І вже біля будинку пригадали, що так і не скористали свою "хлопушку", ще з НР вона ніяк не дочекається свого часу. І от нарешті дочекалась, навіть баба вийщла поглядіти на "хлопушки нового покоління" )!

 

Потім був святковий обід. Рута так надихалась свіжого повітря, що заснула без проблем. Але ще швидше від неї заснув тато! Баба заслужено відпочивала. А мама з дідом розвели шахові баталії...

Надвечір зібралися у гості до баби Стефи, діда Семена, сестрички Христі і кенара Ціпи. Там вже чекали-не дочекалися, особливо Ціпа.

   

А ще Руту (і не лише Руту) там чекала передача від Санти Клауса з далекої і теплої Іспанії, від татової сестрички і Христіної мами Іри. То було море радості, бавились усі! )) Мало не забули про Ціпу ).

   

А сніжок все падав і падав, притрушуючи і вибілюючи все навколо - нарешті справжня зима! Ура!

Переглядів: 420 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 олеся  
0
smile

Ім`я *:
Email *:
Код *: