Календар новин

«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2014 » Червень » 12
Зелені свята
12:46

Із Зеленими святами у мене вийшло "з корабля на бал". Напередодні майже вночі я повернулась із 4-денного походу, а наступних два дні роз'їжджала з рідними та друзями по ріках та озерах з обов'язковою шашличною програмою.

Неділя

Вибрались вже пообіді і спонтанно поїхали на Гамаліївське озеро. Просто там неподалік підбирали з собою товариша, а часу на перебирання варіантами уже не було. І вийшло на краще: по-1, ми там ще не були, по-2, там класно – озеро велике, зелені багато, качки, лебеді і навіть чайки літали навколо.

 

Пошуки місця                                                                                         Невдоволена

  

Мак                                              Лебеді                                                                                                            Марія з підсвіткою )

Діти возилися із пісковим грунтом і вимазалися як чортенята. Час пролетів неймовірно швидко, я навіть не встигла розслабитися, а вже пора додому...

 

Мурзілка

 

Політ над шашликом

  

Діти розважаються

 

Лебеді летять

"Під занавєс", вже коли йшли до машини, дівки махали своїми сумками – і Рута нехотячи вибила Каті зуба. Йому і так незабаром випадати, але то була маленька трагедія. На фото нижче можна оглянути "Міс чарівну усмішку" у вінку (так жартував Саша, Катін тато).

Понеділок

Цього дня ми виїхали раніше і поїхали дальше, у Гребенів. У Саші там бджоли, а ще там купа баз і просто місць для відпочинку, а саме головне – ріка. Наявність ріки чи іншої водойми, до якої є вільний доступ, одразу вирішує проблему, чим будуть займатись діти ).

  

  

Купались усі бажаючі. Бабуся Люба сплела дівчатам віночки і пожертвувала своїми шалями, щоб дівочки побавились у моди.

  

Забавлялися з підручними засобами і фантазією. Шалі вижили. )

  

  

Відчувається, що почалося літо...

Переглядів: 402 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: