Календар новин

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу



Логін:
Пароль:

Пошук

Головна » 2016 » Грудень » 14
Корпоратив
20:29

Давно вже не було, востаннє збиралися ще в 2013-му... (http://mijmaliuk.ucoz.ua/news/volosjanka/2013-10-28-134)

 

Бєляш - приязний місцевий собак

Обрали Орявчик. Я була там вперше, і мені сподобалось - для сімейного відпочинку годиться. До того ж ми потрапили у просто чудесне місце, ночували у будиночку на схилі гори, мали власну мініатюрну пічку! Вся банда збиралася у будинку нижче, в основному там же і проживала.

Тусовка розпочалася ще у п'ятницю ввечері, доволі пізно, але то ж п'ятниця! ) Зависали до пізньої ночі, самі стійкі бійці до раннього ранку.

  

У кожного - своє весілля

  

Капелюшна вечірка

  

Розважались як могли

  

Діти - в основному за планшетами

Ми з Рутою лягли в люлі десь біля 1-ї ночі (я жартувала, що зустріли Новий рік), Олег пізніше, коли саме - в анали історії не було записано.

Спали кепсько, але гори - то є гори, встали рано і доволі бадьорі, як на то все... (я ще й хворком поїхала). Встали-то ми з Рутою, в Олега ж переважно була особиста програма.

В загальному залі вже тусило трохи народу. Діти гонили, дорослі втикали. Була слабенька надія потрапити сьогодні на лижі, яка несподівано виправдалась. Сашко (він же - директор фірми, де працює Олег, і котра затіяла цей корпоратив) порціями возив бажаючих до витягу Звенів. Ми з Рутою потрапили у першу порцію, Олег - у другу.

  

Бульбасики                                                    Мальовничі околиці                                      Лунг-та над входом!

  

Тераса

  

Нарешті лижі!

Спочатку я возилася з Рутою на дитячому витязі. Перший спуск у неї був важкий, але потім несподівано почало виходити. Вона таким огірочком вже "летіла" донизу, що приємно було дивитись. На третьому спуску навіть ні разу не впала. Ще звісно рано хвалитись, але я все одно тішуся. )

Потім вдалося пару разів спуститися самій з вершини гори. Олег не возився - бавив Руту, поки я каталась. Було мало, але краще, ніж нічого.

Приїхали назад ще засвітло, і знову забава, цього разу навіть з танцями. Рута - та була головна танцюристка ще зі вчорашнього вечора, ми ж сьогодні трохи попри неї замалювалися. Знову зависали хто до ночі, хто до ранку... Але домовилися в неділю о 9.30 зібратися, хто на лижі.

  

Перманентне свято

  

Камін має магнетичні властивості

  

У клубі будуть любі танці

  

Капелюшки і планшети рулять

  

Креативні розваги

  

Повільні танці

Вранці вибралося нас четверо, на "Плай". Прокаталися, "поцілували клямку" і поїхали назад на Звенів. Цього разу "мої" залишилися тусуватися в хаті. Я каталася сама, ну не зовсім сама, а таки мала компанію - у таку погоду краще самій не залишатись. Особливо мені - відомій любительці блуду в горах.

  

Пічка у нас в номері

  

Наш будиночок на горбочку

  

Недільний ранок і лижники

Повернулися на обід, а тут діти почали хворіти по черзі. Моя Рута також затемпературила, прямо на дорожку. Сидить тепер у хаті і дивиться фотки, як там класно було. )

Переглядів: 577 | Додав(ла): mijmaliuk | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: